Fredag 16. november kl. 10 åpner Du Verden dørene på Prostneset.

Lokale råvarer og tradisjoner

Du Verden er et konsept hvor lokale råvarer av høy kvalitet og tradisjoner er kjernen. Det er et sted der gjestene kan velge hvilken del av  restauranten de vil spise etter anledning eller ønske om meny. Her kan gjestene føle seg like hjemme i dress som i jeans, forteller gründer og eier Lasse Bjørback.

Du Verden ble først etablert i Svolvær og nå Tromsø.

-Jeg hadde en drøm om et restauranthus tilpasset forretningsforbindelser, vennegjenger, familier og par, sier Bjørback.   

Fisk og sjømat

Fisk og sjømat står sterkt representert på menyen, det serveres sjømatfat på deres egen måte.

-Vi har lidenskap for god mat, et velfylt og spennende drikkekart og et sterkt ønske om å yte vårt beste hver dag, forteller restaurantsjef Kristine Andreassen.

Tromsø sin tur

Store glassflater, flott utsikt, nærhet til havet var viktige elementer å ta med seg fra restauranten i Svolvær. Dette er elementer vi får i Tromsø også. Gjestene skal kjenne seg igjen i interiør og mat om de kommer til Svolvær eller Tromsø.

-Jeg er oppvokst i Tromsø og elsker byen derfor var Tromsø vårt neste etableringssted. Med en gang vi kom inn i lokalet på Prostneset var vi sikker på at dette vare det rette for Du Verden, sier en fornøyd Kristine.

Åpent alle dager året rundt

Du Verden har åpent alle dager året rundt. Hit kan turister og byens befolking komme å spise julelunsj og nyttårsmiddag.

Vi åpner kl. 10.00 hver dag og stenger kl. 23.00. Fredag og lørdag er det åpent til kl. 03.00, poengterer Lasse.

Lunsj, middag eller bare en kaffe

-Vi gleder oss til åpning og håper Tromsøs befolkning og de reisende finner veien til oss for en lunsj, middag eller bare en kopp kaffe med venner, med forretningsforbindelser, med kjæresten, med familien – eller for en stor fest, avslutter samboerparet Lasse og Kristine.

Velkommen!