Personverns­informasjon

Hvem er Magy Media?

Magy Media er et ungt og innovativt digitalbyrå med bred bakgrunn på kommunikasjon, marked og IT. Vi arbeider innenfor alle designdisipliner og tilbyr helhetlige prosesser fra konseptutvikling og merkevarebygging til implementering, oppfølging og evaluering.

1. Opplysninger som legges inn i kontaktskjema på våre nettsider

Personopplysninger

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden trenger vi navn, epost og/eller telefonnummer. Disse opplysningene er personopplysninger.

Formålet med behandlingen

Formålet med innsamlingen er å kunne svare på din henvendelse samt sende deg relevant informasjon etterspurt gjennom din henvendelse. Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for at din henvendelse skal kunne etterkommes.

Behandlingsansvarlig og databehandlere

Behandlingsansvarlig for de personopplysningene som samles inn om deg er:

TROMSØ HAVN KF
Org. nr. 971 035 714

 

Samtykke

Ved å klikke på send i kontaktskjemaet samtykker du til at personopplysningene du legger igjen, navn, epost og/eller telefonnummer, og eventuelt din interesse for et bestemt prosjekt, kan behandles i samsvar med samtykket og det som fremgår av denne personvernerklæringen. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake.

Retting mv.

Den registrerte har rett til innsyn i, korrigering og sletting, samt begrensning av og protest mot behandlingen av, personopplysningene, samt rett til å påklage behandlingen til Datatilsynet. Videre kan den registrerte ha rett til å få personopplysningene overført til annen behandlingsansvarlig.

 

2. Cookies

Hva er cookies og hva brukes de til?

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) i henhold til norsk lovgivning.

De aller fleste nettsider benytter seg i dag av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekst som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU- regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva «cookies» er. I dette dokumentet finner du informasjon om hvordan Magy Media benytter cookies på nettsider vi produserer på vegne av våre kunder.

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i bruken av cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at denne nettsiden informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte «cookie paragrafen» sier følgende:

  • 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers​ kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett​
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Hva slags informasjon lagres?

Denne nettsiden bruker såkalte tredjepart­cookies for å kunne analysere dine bevegelser på våre sider; f.eks. antall besøkende, sider som er sett på og tid brukt på hver side. Tredjepartcookies benyttes også til å markedsføringsformål basert på sider du har besøkt, også etter du har forlatt den aktuelle nettsiden. For at vi skal kunne tilpasse nettsiden og brukeropplevelse til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts­cookies for å spore dine bevegelser på våre sider.

 

Cookies Hva lagres Hvem behandler informasjonen
_fbq Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg. Facebook 
Underleverandør for markedsføringskampanjer
_ga Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg. Google Analytics
Magy Media
Underleverandør for markedsføringskampanjer

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke cookies, kan det hende enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere som de skal.

3. Generelt om Magy Medias bruk av lagret informasjon

Magy Media gir kun informasjon videre til tredjepart som angitt over i denne personvernerklæringen der det er helt nødvendig og for sikre målrettet og relevant markedsføring basert på den aktuelle nettsiden du har besøkt. Markedsføringen skjer i form av nyhetsbrev, annonser i sosiale medier og displayannonser på andre utvalgte nettsider. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. All informasjon som lagres er knyttet opp mot unik e-postadresse. E-post adresser som er feilstavet blir slettet automatisk.

Hva lagres av nettstedet Tromsø Havn Prostneset?

Nettstedet lagrer http forespørsler, IP-adresser og informasjonen nettlesere er innstilt til å sende nettstedet. Når det er kjøpt reklamekampanjer benyttes Google Annalytics med IP annonymisering, dersom du har stilt inn nettleseren din i “do not track” (DNT) modus vil vi respektere denne innstillingen og ikke sette kake og/eller utføre sporing.

 

Hvorfor lagres informasjonen?

Informasjonen brukes til å lage anonymisert statistikk over nettstedbruk, i tillegg ser vi etter feil som oppstår når nettstedet brukes, dette gjøres for å kunne identifisere og utbedre disse feilene. IP- adressene og transportinformasjonen i IP-pakkene benyttes også for å evaluere om nettstedet blir forsøkt angrepet. Dersom det oppdages forsøk eller brudd på Norsk straffelov vil også relevante data overleves til de offentlige myndigheter. Når Google Annalytics benyttes til lagring av annonymisert informasjon er det for å evaluere effekten og nytte verdien av reklamekampanjer.

 

Lagringstid på informasjonen

Informasjon som faller under Datalagringsforskriften lagres i henhold til Norsk lov (normalt 6 måneder). Annen personinformasjon, som hos oss er begrenset til IP- adresser, lagres i maksimalt 6 uker.

 

Hvilke andre aktører kan få informasjon ved bruk av nettstedet?

Nettstedet benytter standard bokstavutforminger (fonter) fra Google, som betyr at første gangen nettstedet lastes inn, eller dersom man har tømt mellomlager (chace) vil disse bokstavutformingene lastes ned fra Google. Basert på innstillingene i din nettleser, kan google få informasjon om at du har besøkt nettstedet prostneset.no

Se: https://nettvett.no/ for mer informasjon rundt sikkert nettbruk.

Kontakt oss siden har en kartboks som kan aktiveres, ved aktivering lastes kart fra Google maps. Kart innlastingen medfører at Google vil kunne se at du har lastet ned kart over Tromsø sentrum.

Under “Ankomst” eller “Avgang” på hovedsiden, og “Rutetider” hentes rutetider og sanntidsinformasjon for Prostneset fra api.entur.org (eies av Entur AS, et statlig eid aksjeselskap), denne nedlastningen informerer Entur AS om at informasjonen blir brukt til å vise sanntids tabeller på Prostnesets nettside.

Entur AS har informasjon om personvern her: http://www.entur.org/enturs-bruk-personopplysninger/

Justervesenet kan også kontaktes for å sammenligne klokkeslettet på din enhet mot Norsk offisiell tid, et avvik i klokkeslett lagres på enheten som et tall og tidspunkt for avviket, dette tidsavviket benyttes kun for å vise presis sanntidsinformasjon (antall minutter til ankomst og avgang).

 

Annet

Administrasjons og systemtilgangs forespørsler logges i sin helet, disse loggene brukes til å identifisere ikke autoriserte tilgangsforespørsler. Dersom slike forespørsler oppdages vil de raporteres til offentlige instanser og potensielt straffeforfølges.