Velkommen til Tromsø

Start ditt arktiske eventyr

Visit Tromsø er den offisielle turistinformasjonen for Tromsø-regionen. Du finner turistinformasjonen sentralt plassert i andre etasje i havneterminalen. Her får du brosjyrer, kart, råd og veiledning for å få en best mulig start på ditt arktiske eventyr. Her kan du også booke aktiviteter for hele oppholdet. Visit Tromsø har det største utvalget av aktiviteter i landsdelen. Du finner garantert noe for enhver smak!

I utviklingen av lokalene har det vært et tydelig fokus på bærekraft, og de er verdt et besøk i seg selv. De har brukt den lokale entreprenøren Ekte til å lage interiøret, og mye av materialene er hentet lokalt. Stubbekrakkene er det Skjelter Sag og Høvleri som har laget, med tømmer som er hentet med hest i skogen i Målselv. En annen morsom detalj er at kledningen på skrankene i turistinformasjonen stammer fra en gammel fjøs i Lyngen.

I shoppen finner du mange, gode lokale produkter – blant annet bestselgerne røyket laks, hvalkjøtt, tørrfisk og Eidepølsa fra Eide Handel, bærsirup fra Nordlysmat og Molta, reinsnacks fra Mydland og Real Turmat. Du finner også klær fra Rein Love, vesker fra WayaWaya og bærenett og t-skjorter fra Austad Austad. Et spennende utvalg for både lokale og besøkende gjester.

Velkommen!

Start ditt arktiske eventyr

Tromsø Turistinformasjon er den offisielle turistinformasjonen for Tromsø  og er sentralt plassert i andre etasje i havneterminalen.  Her får du råd og veiledning for å få en best mulig start på ditt arktiske eventyr.

Åpningstider turistinformasjon

Mandag – fredag: 09:00 – 19:00
Lørdag – søndag: 10:00 – 18:00

Åpningstider turistinformasjon

Mandag – fredag: 09:00 – 17:00

Lørdag – søndag: 10:00 – 17:00